Bemutatkozunk

A Calypso Nyomda Kft 2003-ban alakult, ezt megelőzően 1990-től egyéni vállalkozásként működött, mely szita és ofszetnyomással, stancolással foglalkozott.

A Calypso Nyomda alapításának évében a technológiában és a termékkörben jelentős változások történtek a piac igényeinek megfelelően.

A 2003-as év legfontosabb beruházása az egyik legmodernebb technológiát képviselő 6 színes UV-szárítós Gi-Due keskenypályás flexonyomógép.

Szolgáltatásaink köre az elmúlt időszakban bővült saját filmlevilágítással, flexo nyomóformakészítéssel és fólia aranyozó berendezéssel.

A Calypso Nyomda alapvetően a magyar csomagolóanyag (hagyományos és öntapadó cimke) piacra koncentrál.

Tevékenysége teljes körűen felöleli a grafikai előkészítéstől, a nyomóformakészítésen át a cimkék arany - ezüst fémfóliázását a késztermék kiszállításig a gyártás összes területét.

Megrendelőink többségével évek óta tartó gyümölcsöző kapcsolatot építettünk ki. Nagy részük olyan állandó megrendelő, aki heti, kétheti rendszerességgel nyomtat nálunk. Igyekszünk a megrendelők igényeit maximálisan figyelembe venni.
Valamennyi termékünkre jellemző a gyors átfutási idő.

Célunk, hogy csak kifogástalan termék kerüljön ügyfeleink kezébe. Törekszünk arra, hogy a technológia folyamatos fejlesztésével újabb megrendelői elképzelések realizálására nyíljon lehetőség.

Elsődleges célunk , hogy megrendelőink mindig a legkiválóbb minőséget vegyék kézükbe, melyet kiváló minőségű nyomdagépeinkkel és képzett szakembereinkkel valósítunk meg.

Üdvözlettel
Kása László
ügyvezető